Som å være tilbake på jobb igjen

Nå var det ikke det at jeg satt ute og nøt solnedgangen mens jeg trykket på Mac`en som var grunnen til at jeg tenkte jeg var tilbake på jobb igjen. Nei det var rett og slett uka i sin helhet og alt dette nye datagreiene jeg må lære meg! Svett! På jobben var der nye programmer å sette seg inn i til støtt og stadighet. Og når du først hadde klart å sette deg godt inn i det og funnet ut at dette var jammen meg ett bra program/oppdatering allikevel, ja da måtte du jammen meg oppdatere programmet igjen. Men på hjemmefronten er det noe helt annet. Jeg har nemlig en lei tendens til å LA VÆRE å sette meg inn i ting så lenge jeg ikke MÅ. Og slik har det vært med meg og Mac`en (og TV´en).  Jeg fikk Mac`en i gave på min fødselsdag for nøyaktig ett år siden, men først nå denne uken logget jeg meg på for første gang..... Så det har vært en bratt kurve ;)

I dag sto kategorisering av bilder på kursplanen. Tror Synne ble litt imponert av her.  For da jeg spurte henne om hun kunne lære meg dette, sukket hun fælt og jeg kunne formelig se at hun tenkte "Der røyk den ettermiddagen!" Men etter å ha hatt en kort gjennomgang har jeg (nesten) klart meg på egenhånd! Dette er noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge men har egentlig aldri tatt meg tid til å lære det. Så nå har jeg vertfall nok å fylle dagene for en tid fremover.

Det eneste jeg har rukket å gjøre i dag utenom å sitte med nesen i mobil, Ipad og Mac er en liten intervalløkt på trimrommet og selvsagt lage middag. Er jo en god husmor må vite ;)

På menyen i dag sto Kjersti`s versjon av #Trines Honningmarinert svinefilet med stekt blomkål og sennepsaus. Det falt absolutt i god smak hos folket,

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjersti

Kjersti

46, Sandnes

Jeg heter Kjersti og skal nå gå fra 100% stilling hos Norengros Kjosavik til plutselig å være hjemmeværende husmor her i Houston. Min mann har i mange år drømt om å flytte utenlands og da muligheten endelig dukket opp i samme firma som han har jobbet for i alle år og alt lå til rette, måtte jeg jo bare si ja til å være med på dette eventyret. Siden vi skal være her i Houston på ubestemt tid og valgte vi å selge huset hjemme i Norge for så å kjøpe noe over her. Valget ble ett koselig alt på ett plan hus i Harmony Spring. Med oss over er vi så heldige å ha fått med oss minstemann Synne på 19 som har valgt å ta seg ett friår. Men til sommeren vender hun nesen hjemover igjen for å fortsette studiene sine. Hjemme i Norge har vi Andreas på 28 som er i forhold med Regina. I fjor flyttet de inn i nytt hus og i oktober kom vårt skjønne barnebarn Leonora til verden. Og til sommeren blir det endelig bryllup. Vi har også Thea på 22 som er samboer med Vetle og har bosatt seg på Mariero. Etter flere tilbakemeldinger om at jeg burde starte min egen blogg, har jeg nå tatt mot til meg og gjør så. Bloggen kommer nok i første omgang til å fungere mer eller mindre som en dagbok hvor jeg skriver om hverdagslige ting og opplevelser, så får vi se hvor det bærer.

Kategorier

Arkiv

hits