hits

Just my luck

Søndag og nytt forsøk på å finne noen hageblomster. Det er ikke slik at det mangler på utvalget her borte, det er nok helst at jeg har litt griller til tider. Så denne søndagen skulle jeg legge grillene hjemme og definitivt komme hjem med planter.

Denne gang kjørte vi først innom ett lite planteutsalg som ligger i veikanten rett her borte. Vi har kjørt forbi så utrolig mange ganger uten egentlig å ha registrert hva det går i.

Det viste seg at de solgte forskjellige lokale ting som honning, syltetøy, grønnsaker og selvfølgelig planter. Store og flotte planter! Og til og med andre farger enn gul og orange.Det var nemlig fargeutvalget som var problemet forrige helg da vi var ute for å handle blomster.

Og det beste av alt er at jeg har fått meg Hibiskus eller Hawairose som vi å kaller den. Jeg synes de er så utrolig skjønne! Så nå krysser jeg bare fingrene for at vi lykkes bedre med denne rosen enn vi gjorde hjemme i Norge.....

Dagens nedtur kom da Belinda sendte meg en tekstmelding senere på dagen: "De skal legge ned skobutikken!!" Og skobutikken hun refererte til var selvfølgelig min nye favoritt skobutikk hvor jeg kjøpte meg "noen" sko forrige uke. Nei nei nei!!! Akkurat nå når jeg trodde jeg hadde funnet "Spania skobutikken" min.  Just my luck:(

Trøsten får være at jeg uansett klarte å få bunkret opp litt, så forhåpentligvis går det en stund før behovet melder seg igjen;) Eller kanskje jeg skulle hatt meg noen sandaler til sommeren.....;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjersti

Kjersti

47, Sandnes

Jeg heter Kjersti og skal nå gå fra 100% stilling hos Norengros Kjosavik til plutselig å være hjemmeværende husmor her i Houston. Min mann har i mange år drømt om å flytte utenlands og da muligheten endelig dukket opp i samme firma som han har jobbet for i alle år og alt lå til rette, måtte jeg jo bare si ja til å være med på dette eventyret. Siden vi skal være her i Houston på ubestemt tid og valgte vi å selge huset hjemme i Norge for så å kjøpe noe over her. Valget ble ett koselig alt på ett plan hus i Harmony Spring. Med oss over er vi så heldige å ha fått med oss minstemann Synne på 19 som har valgt å ta seg ett friår. Men til sommeren vender hun nesen hjemover igjen for å fortsette studiene sine. Hjemme i Norge har vi Andreas på 28 som er i forhold med Regina. I fjor flyttet de inn i nytt hus og i oktober kom vårt skjønne barnebarn Leonora til verden. Og til sommeren blir det endelig bryllup. Vi har også Thea på 22 som er samboer med Vetle og har bosatt seg på Mariero. Etter flere tilbakemeldinger om at jeg burde starte min egen blogg, har jeg nå tatt mot til meg og gjør så. Bloggen kommer nok i første omgang til å fungere mer eller mindre som en dagbok hvor jeg skriver om hverdagslige ting og opplevelser, så får vi se hvor det bærer.

Kategorier

Arkiv