hits

Margarita festival

Det hadde visstnok regnet kattunger, blåst på tvers OG tordnet heftig natt til lørdag, men jeg hadde sovet som en engel hele natten og ikke fått med meg noen ting av uværet. Siggen hadde til og med vert ute og reddet hagemøbler og puter som lå strødd ut over plenen. Må ha vert lykkerusen etter dart spillet som forårsaket den gode søvnen;)

Tidligere har vi jo hørt om slanger som har kommet helt opp på terrassene til folk for å søke ly for regnet, men denne gang var det hos Belinda i Katy  at det dukket opp en to meter lang alligator i dammen! Regner med at noen hentet den og fikk bragt den tilbake der den hører hjemme.

Men ruskeværet var ikke helt over selv om det var blitt dagslys, for når jeg var ute og luftet Chanel i elleve tiden var det fremdeles regnskurer og noe buldring i det fjerne. Og vi som skulle på Margarita festival!! Blir liksom ikke helt det samme å drikke frozen Margaritas i boblejakke, ullsokker og med paraply.... Men værmeldingen fortalte oss att i ett tiden skulle solen komme frem og temperaturen skulle stige så vi fikk stole på det. 

Vi tok ingen tjangser, så vi tok med oss paraply og kledde oss med varme klær før vi trillet avgårde i en Uber inn til Woodlands for å treffe Mona og Egil. Vi hadde allerede kjøpt billetter til denne festivalen, derfor måtte vi nå vertfall inn å se hva det gikk i. Så var det bare å krysse fingrene og håpe på at været lettet slik værmeldingen sa. 

Vi vi utdelt 6 drikkebonger og ett lite drikkebeger som skulle brukes i de forskjellige bodene som lå på rekke og rad nedover. Her kunne du få prøve vanlige og frozen Margarita med mange forskjellige rare smaker som f.eks. sjokolade og jalapenos..... Jalapenosen var for så vidt grei

men den med sjokoladesmak var helt forferdelig. Faktisk så ekkel at der ikke var noen andre som ville ha den heller, så den gikk rett i søpla. Når sant skal sies var der vel egentlig ingen som utmerket seg som knallgode, til det smakte de alt for syntetisk. Akkurat som de fargerike slushene ungene kjøper, bare at her var det alkohol i.

Til lunsj prøvde jeg noe som heter Gorditas. Det er nesten som pitabrød bare at de er frityrstekte og laget på en blanding av vanlig mel og maismel. Lommen blir så fylt med det du måtte ønske av kjøtt og grønnsaker. Jeg valgte "street taco kjøtt" tomater, salat, avokado, koriander og jalapenos dressing. De var så utrolig gode at jeg bare MÅTTE ha to stykker. En slik lomme kostet 7,5$ ca. 60,-

Siggen gikk for "the big thing....." Inn i granskauen for en doning! Jeg ble nesten mett bare av å se på det tårnet!

En to tre angrip! Her var det med kjevebein og jakke som innsats, men utrolig nok var jakken like hvit når vi kom hjem som da vi gikk ut. Og stor i munnen har han jo alltid vert ;)

Søtmonsen Egil gikk for frityrstekt Snickers...... Jeg klarte heldigvis og avstå i frykt for at jeg skulle like de altfor godt.

Det var ikke bare Margarita du kunne få i glasset, du kunne også smake på forskjellige merker tequila. Men det er bare en ting å si: "Tequila er kun godt når det er sammen med noe!" Men som shot - ufyselig!!! Tror bare jeg vet om en ting som smaker verre, og det er whiskey.

Da vi var i bryllup i Scotland fjor sommer prøvde vi virkelig å lære oss og like whiskey. Vi hadde til og med omvisning på Glen Garioch distilleriet og fikk prøvesmake mange forskjellige sorter/typer/smaker, men jeg kom aldri lengre enn at jeg klarte å dyppe tungespissen ned i glasset dessverre. Bryllupet var forøvrig det mest fantastiske (på alle måter) jeg NOEN gang har vert i! Og turen over The Highlands til Inverness var rett og slett magisk! Den turen kunne jeg veldig gjerne tenkt meg en gang til, men da uten regn. Nå sporer jeg visst helt av her:)

Foruten mat og drikke kunne du delta på Limbokonkuranse og vinne 50$. Men siden vi reiser på ferie neste uke var det ikke vits i å risikere kink i ryggen, så jeg avsto;)

På scenen var det forskjellige band som spillte av ymse kvalitet, men stemningen var god og folk koste seg mens de sang og danset.

Var ikke så mye folk til å begynne med, men folkemengden steg i takt med gradestokken. Og da vi tusslet hjemover i fem tiden var der ganske fullt i parken.

Litt senere på kvelden disket jeg opp med Kjersti`s kyllingtaco`s og rester av den gode Thai salaten. Oh la la!! Den salaten til tacoen var bare en høydare!

Jeg er ikke så veldig glad i kjøttdeig så derfor kom jeg opp med denne enkle kyllingtacoen for en del år siden. Det er så enkelt som oppskåret kyllingfilet og løk (salt og pepper) surres på pannen. Når kyllingen en gjennomstekt skviser du mye limesaft over og skrur av varmen. Voila!

Etter at jeg igjen hadde knust de i noen omganger dart gikk vi over til kortspill. Skulle jo aldri gjort det! Skulle selvfølgelig bare tatt kvelden mens jeg var på topp, for jeg endte selvfølgelig opp som den store taperen i Presidenten. Men slik går det når du bare får utdelt dårlige korte......;)

Dagen ble avslutten med trøstespising av Smørbukk og litt Netflix.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjersti

Kjersti

47, Sandnes

Jeg heter Kjersti og skal nå gå fra 100% stilling hos Norengros Kjosavik til plutselig å være hjemmeværende husmor her i Houston. Min mann har i mange år drømt om å flytte utenlands og da muligheten endelig dukket opp i samme firma som han har jobbet for i alle år og alt lå til rette, måtte jeg jo bare si ja til å være med på dette eventyret. Siden vi skal være her i Houston på ubestemt tid og valgte vi å selge huset hjemme i Norge for så å kjøpe noe over her. Valget ble ett koselig alt på ett plan hus i Harmony Spring. Med oss over er vi så heldige å ha fått med oss minstemann Synne på 19 som har valgt å ta seg ett friår. Men til sommeren vender hun nesen hjemover igjen for å fortsette studiene sine. Hjemme i Norge har vi Andreas på 28 som er i forhold med Regina. I fjor flyttet de inn i nytt hus og i oktober kom vårt skjønne barnebarn Leonora til verden. Og til sommeren blir det endelig bryllup. Vi har også Thea på 22 som er samboer med Vetle og har bosatt seg på Mariero. Etter flere tilbakemeldinger om at jeg burde starte min egen blogg, har jeg nå tatt mot til meg og gjør så. Bloggen kommer nok i første omgang til å fungere mer eller mindre som en dagbok hvor jeg skriver om hverdagslige ting og opplevelser, så får vi se hvor det bærer.

Kategorier

Arkiv