Alligator på menyen

Helgen startet med at denne flotte buketten ble levert på døren<3 Det var ikke en tidlig Valentines bukett fra Siggen ei heller morsdagsbukett fra ungene, buketten var nemlig fra Sofie som takket for de gode minnene etter at hun og Mari var her på besøk. Du kan trygt si jeg ble rørt til tårer da jeg leste kortet som lå ved.

Ikke så mye spennende å melde fra selve uken som gikk. Mari og Sofie reiste hjem og etter at Geir hadde fullført kurset stakk han også, og vi sto igjen med hverdagen. Og hverdagen er gull vedt! Den må vi ha for å kunne glede oss over nye ting som skal skje, noe å se frem til å ha nedtelling til. Og for vår del som nå har hatt besøk siden jul, har det vert ekstra godt med noen hverdager. Heldigvis har vi fått noen av de mellom hvert besøk slik at vi har fått muligheten til å glede oss til neste mann som kommer på besøk.

Men fredagen hadde mer å by på enn blomster. Siggen “inviterte” til italiensk aften og tok oss med til Grotto, restaurantet vi var på da jeg fylte året i oktober. Usikker på hva jeg og Synne gledet oss mest til om det var maten eller den himmelsk gode sjokoladekaken<3 Er nok stygt redd for at det var sistnevnte ja. Hehe! Ikke at maten ikke er god for det er den, men denne kaken har alt hva en kvinne begjærer……;) Sjokolade tvers gjennom! Bunnen er en seig brownie, fyllet er som en litt fast mousse og så ett nytt lag med brownie toppet med sprø karamellbiter! <3<3 Say no more!

Lørdag og shopping. Jeg er så glad for at Siggen liker å være med på shopping enten det er vindus shopping eller seriøs shopping. Vi liker begge å bare gå og dingle gatelangs eller inne på senter for den saks skyld, for så å finne oss en kaffebar eller spisested å slå oss ned på. Og denne lørdagen var intet unntak.

Først gikk turen til favorittbutikken vår Home Depot som er en stooooor utgave av Obs Bygg. Her er det alltid noe nytt og spennende å finne i hyllene og vi blir visst aldri lei av å vandre mellom reolene der. Vi skulle egentlig bare returnere en vare, men klarte jo selvfølgelig å finne oss noe. Så vi gikk derfra med både fuglemat stativ og noe møbelbeis:)

Etterpå tok vi turen inn til kjøpesenteret for å se om vi kunne være heldig denne gang på gardinfronten. Det ser egentlig ikke ut som det blir gardiner på oss, for etter å ha klart å komme hjem med feil farge første gang og med feil lengde andre gang, ser det heller dårlig ut;) Heldigvis har vi omsider klart å kommet i mål med gardinstenger om ikke annet. Soverommet har 45 graders buet vindu som vi slet litt med å finne vinkler å stenger til, det er nå i boks.

Men det ble ikke noen gardiner på oss denne dagen, for da vi kom til den butikken Pottery Barn vi hadde plukket oss ut, ble vi først møtt med gule sperrebånd og en hel politiavdeling for deretter å finne lapp på døren som sa at de hadde stengt til politiet hadde klarert. Vi vet ikke helt hva som var grunnen til dette men det fristet liksom ikke å henge rundt der, så vi puttlet oss bare hjemover.

Kveldens juveler. På kvelden skulle vi i Mardi Gras party. Så for å slippe å vise puppene hele kvelden for å få smykker, hadde jeg kjøpt mine egne smykker….. Neida, bare tuller. Hahaha! Tror kanskje det bare er under Karnevalet Mardi Gras i New Orleans de viser pupper for å få perlesmykker. Men kveldens outfit var boots og perlesmykker.

Vi skulle ned til Braman Winery og Brewery som ligger nede i Richmond en god times kjøring fra oss og Egil hadde meldt seg frivillig som sjåfør denne kvelden. Bandet som skulle spille var #Fake Midget hvor Stavangermannen Leif Måsvær er vokalist og gitarist. Han og fruen er omgangsvenner med Belinda og Morten.

Plassen var utrolig flott og gjennomført og serveringen bestod av egenproduserte drikkevarer.

Matserveringen kom fra to “innleide” Food Truck`er, hvor den ene serverte crawfish/kreps og den andre “vanlig” junk. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å prøve crawfish, men Belinda annbefalte meg til å la være og heller vente med å prøve til jeg fikk servert noen skikkelig goe. Så da ble det noe fra kjøttvogna i stedet. Synne bestilte seg en burger med jalapenos pølser, Siggen pulled pork burger mens jeg gikk for fritystekt alligator!  Vet ikke helt hva jeg skal si det smakte som for kjøttet var dyppet i så mye røre, men litt kyllingaktig kanskje. Så nå kan vi alle tre hake det av listen:)

2 kommentarer

Siste innlegg