Just my luck

Søndag og nytt forsøk på å finne noen hageblomster. Det er ikke slik at det mangler på utvalget her borte, det er nok helst at jeg har litt griller til tider. Så denne søndagen skulle jeg legge grillene hjemme og definitivt komme hjem med planter.

Denne gang kjørte vi først innom ett lite planteutsalg som ligger i veikanten rett her borte. Vi har kjørt forbi så utrolig mange ganger uten egentlig å ha registrert hva det går i.

Det viste seg at de solgte forskjellige lokale ting som honning, syltetøy, grønnsaker og selvfølgelig planter. Store og flotte planter! Og til og med andre farger enn gul og orange.Det var nemlig fargeutvalget som var problemet forrige helg da vi var ute for å handle blomster.

Og det beste av alt er at jeg har fått meg Hibiskus eller Hawairose som vi å kaller den. Jeg synes de er så utrolig skjønne! Så nå krysser jeg bare fingrene for at vi lykkes bedre med denne rosen enn vi gjorde hjemme i Norge…..

Dagens nedtur kom da Belinda sendte meg en tekstmelding senere på dagen: “De skal legge ned skobutikken!!” Og skobutikken hun refererte til var selvfølgelig min nye favoritt skobutikk hvor jeg kjøpte meg “noen” sko forrige uke. Nei nei nei!!! Akkurat nå når jeg trodde jeg hadde funnet “Spania skobutikken” min.  Just my luck:(

Trøsten får være at jeg uansett klarte å få bunkret opp litt, så forhåpentligvis går det en stund før behovet melder seg igjen;) Eller kanskje jeg skulle hatt meg noen sandaler til sommeren…..;)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg